The work

MUSIC IS THE SPIRIT, SMILING IS THE WAY TO DO IT!

HaHaHa Production

HaHaHa Production mizează pe competența membrilor săi în materie de muzică. Smiley împreună cu ceilalți producători au reușit să mute studioul în octava superioară, transformându-l într-unul dintre cele mai cunoscute branduri de producție muzicală din România.

În acest moment, HaHaHa Production acoperă întreg procesul de producție muzicală, începând cu partea de creație, urmată de înregistrare, mixaj și postproducție, până la masterizare. Știm, muzica bună nu cunoaște timp, însă eficiența noastră da.

Experiența membrilor echipei în diferite genuri muzicale lărgește sfera de activitate a HaHaHa Production. Spre deosebire de alte case de producție, studioul nostru poate produce muzică pentru artiști cu stiluri muzicale dintre cele mai diverse, de la pop, dance și R’n’B la house, electro și hip-hop.

Pentru a asculta câteva dintre poveștile scrise pe portativ de cei de la HaHaHa Production, intră pe canalul nostru oficial de YouTube.

HaHaHa MANAGEMENT

Odată scrise și șlefuite poveștile de către membrii HaHaHa Production, intră în scenă cei de la HaHaHa Management, care trebuie să le spună mai departe.  Echipa de management poziționează artiștii pe piața muzicală și dezvoltă strategii de imagine și de promovare, în funcție de geniul fiecăruia.

HaHaHa Management își începe ziua cu un brainstorming, însă nu oricum, ci pe muzică ce răzbate din departamentul de producție. Divizia de management este ca un dublu diez pe portativul nostru, aducând un plus de valoare. Vine cu cele mai bune idei pentru artiști, dezvoltă planurile și campaniile de la început până la sfârșit, ocupându-se, în plus, și de concerte și de evenimente.

Managementul dă cel mai bun ton în materie de:

Artist management

PR

Online development

Booking

Endorsement

Asistență legală și financiară

Echipa de management ține ritmul cu oamenii de la producție. Dacă ești curios să vezi cât de creativi sunt amanagerii” noștri,  Who is Radio Killer?,  Plec pe Marte, Cel mai mare Flash mob din România, România este, România este vocea ta, Cai verzi pe pereți și Un loc în fatză sunt câteva dintre poveștile spuse de ei. Deși n-ar fi deloc de mirare să fi auzit de ele până acum .  🙂