Cabron


Biografie

Cabron | Artist hip hop

Cabron este una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România. Activează pe scena hip hop încă din 1998 când, împreună cu Shobby, a înfiinţat trupa Codu’ Penal. A lansat 4 materiale în această formulă: “In Familie (pentru bani)”,”Pe Viata”,”Apocalipsa” si “Hip-Hop Greu de Difuzat (compliație pe care colaborează cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esenţial, Mark, Jamaika, Sharky).

În 2003, a produs piese pentru albumul Nico – „Gând pentru ei”, printre materiale numărându-se şi „Nu pot să mai suport” (piesă care s-a bucurat de un mare succes în România).

Din 2006, s-a dedicat si carierei solo iar in 2007 a lansat primul sau album, “Prin ochii mei”, pe care a decis să îl ofere gratuit pe internet, la cererea fanilor.

Un an mai tarziu (2008) a intrat in echipa ce urma sa se faca cunoscuta sub numele “HaHaHa Production”, alaturi de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns Hit la toate Radiourile si Televiziunile de specialitate din Romania. Printre ele numarandu-se „Arata-le la toti”, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”.

In 2017 a lansat albumul “Lupu’ DPM (De Pe Maidan)” si a anuntat ca lucreaza deja la urmatorul album solo “GEMENI” si, impreuna cu SHOBBY, urmatorul album CODU’ PENAL “Ca La PLOIESTI”… 2018 arde!