Dominique


dominique

Biografie

Dominique este cea mai tanara artista HaHaHa Production. La doar 19 ani, Dominique isi doreste o cariera in muzica si nu-si imagineaza viata fara mirajul muzicii.

A inceput sa cante la 13 ani, talentul fiindu-i descoperit de parinti in timp ce dadea “concerte” in masina. Canta tot ce se putea canta, asculta multa muzica si usor, usor a inceput sa isi conturez visul. A zburat direct din clasele de canto, intamplator, pe o scena din Bulgaria alaturi de o trupa cu o vasta experienta. Acolo si-a sustinut primul concert in fata a 1000 de oameni. A fost momentul in care a decis ca muzica este drumul ei.

Prima piesa a lansat-o la 14 ani, Eroul meu, cand hotarase deja sa se dedice muzicii. A facut canto clasic si jazz si a studiat pianul la Liceul Dinu Lipatti.

E un om sensibil, dar energic, ambitios si isi urmareste visul cu incapatanare. O inspira pianul, iubirea, natura si oamenii devotati. Admira perfectionismul lui Beyonce si tehnica perfecta si stilul actual al lui Tori Kelly, dar si atitudinea Rihannei si vocea si personalitatea jucausa a Arianei Grande.

Desi o admira pe Beyonce, Dominique isi doreste sa ramana tot ea cand va creste:”As vrea sa fiu ca mine. Mi-am creat un personaj in minte de care sunt foarte atasata. Ca mine imi doresc sa fiu, dar cu alte experiente.”

Artista a lansat mai multe single-uri: “Maya”, “Bun de nimic”, “Razbunatoare” si “Ora 3”.