Dorian


Biografie

Dorian este artist și songwriter HaHaHa Production. Născut în august 1990, în Constanța, a crescut într-o familie care i-a oferit un mediu prielnic dezvoltării pasiunii sale pentru muzică. Primul contact creativ pe care l-a avut cu muzica a fost prin intermediul hip-hop-ului. În timp, aparițiile pe scenă au concretizat o ocupație de interpret de hip-hop, reggae și majoritatea stilurilor urbane/contemporane.

Dorian și-a făcut debutul pe scena muzicală românească alături de Jazzy Jo, în aprilie 2013, cu piesa „Mi-ai intrat în cap”. Ultimul său featuring este piesa „Can I Get A…”, primul track de pe al 3-lea album Smiley „Acasă”, lansat în noiembrie 2013. De-a lungul timpului, Dorian a colaborat și cu alți artiști HaHaHa, cum ar fi Sore și Brighi.

Pe 10 Iunie 2014, Dorian a lansat primul său single intitulat „Mare Albastră”. Refrenul piesei este o reinterpretare a unei melodii clasice românești. Piesa este un omagiu inspirat și adus orașului său natal, Constanța.

La începutul anului 2015, Dorian a revenit cu un nou single – „Ce ne facem?”, urmat de alte două piese incluse pe compilația HaHaHa Production #maimusic: „Sexual” (feat. Smiley) și „Work” (feat. Jazzy Jo). Artistul a colaborat, de asemenea, cu Feli pentru piesa „Perfect for You”.

În septembrie 2015, Dorian a bifat o nouă colaborare de succes, lansând, împreună cu Alexandra Stan, single-ul „Motive”.

2016 a fost un an productiv pentru Dorian. După colaborarea de succes avută cu Andra, pentru single-ul „Floare de nu-ma-uita”, o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production, Dorian a decis să lanseze un EP cu piese care îl reprezintă și îl individualizează 100% ca artist. EP-ul, care conține 6 piese, se numește „Am, iubito”, iar piesa care dă titlul materialului (feat. Shift) beneficiază și de un videoclip.

Anul trecut, artistul a lansat  un album in limba engleza – “Ramen & Weed”, alaturi de producatorul si songwriter-ul Chopsticks, si piesa “Actualitati”.