Emilian


Biografie

Emilian are doar 25 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu accepta jumatatile de masura. Face muzica de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzica pentru copii din tara si a castigat premii in egala masura. La 10 ani s-a hotarat sa depaseasca granitele tarii si s-a inscris la Moscova intr-un concurs unde a obtinut marele premiu. Cand a implinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert in Sicilia la un festival de muzica pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iasi, unde a studiat chitara clasica si pianul, terminand apoi Conservatorul la Bucuresti.

Emilian are deja atitudinea unui performer de succes, dupa cum povesteste Smiley: “Sunt absolut sigur ca Emilian are toate calitatile unui artist complet. La 25 de ani este dedicat si riguros fata de el si meseria lui, asa cum spun mereu ca e nevoie pentru un artist. Este o descoperire promitatoare atat pentru mine cat si pentru echipa HaHaHa Production.”

Artistul HaHaHa Production a lansat mai multe single-uri: “Pentru ea”, “Iubeste-ma”, “Ochii verzi”, “Suflete de sticla”, o super colaborare cu JO, “O mie de inimi”, “Nu mai am somn”, “Lautare” (feat. Dorian Popa), “Unde” (feat. Ruby) or “Uita-ma” (feat. Smiley).