Feli


Biografie

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică.

Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who. Toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și să își dorească o carieră solo.

Din 2014, Feli a luat decizia de a se alătura echipei HaHaHa Production și a început să lucreze pentru propriul proiect muzical. Artista ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, lansat în octombrie 2014, piesă care i-a adus anul următor și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

2015 a fost un an extraordinar pentru Feli. Dincolo de nominalizarea la MTV EMA, artista a lansat trei piese în timpul campaniei HaHaHa Production #maimusic: „Gelozia” (featuring Speak), „Perfect for You” (feat. Dorian) și „10 Minutes” (o colaborare emoționantă cu Smiley), precum și un single nou.

„Creioane colorate”, single-ul lansat în toamna lui 2015, este o piesă care a ajuns numărul 1 în topurile muzicale și a însemnat o nouă nominalizare pentru Feli la MTV EMA. Piesa ne aduce aminte că fiecare zi poate fi un nou început în care să descoperim lucruri, să vedem lumea cu tot ceea ce are mai frumos și să mulțumim pentru ceea ce am primit.

Orice final înseamnă și un nou început, așa că la început de 2016, Feli și-a impresionat fanii lansând două cover-uri pentru piesele „Constantine, Constantine” și „La Boheme”, o variantă în limba spaniolă pentru care a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour. A urmat imediat după o nouă poveste scrisă de Feli. Se numește simplu „Va urma”, pentru că toate lucrurile frumoase trebuie să continue.

Muzica traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri. O astfel de piesă este și single -ul – „Timpul”, care a atins din nou prima poziție în topuri, în 2017.

Artista a  mai lansat un remake rock dupa unul dintre cele mai cunoscute cantece ale Mariei Tanase – „Cine iubeste si lasa” și un featuring interesant cu Connect-R – ”Cearta arta”.

La finalul anului 2017, Feli a lansat primul album solo, “Eu sunt Feli,” ce include hit-urile artistei – “Cine te crezi?”, ” Creioane colorate”, “Timpul”, “Acasa”, dar si cele mai recente piese lansate: “Buna de iubit” si ” Ratele si vanatorii”.

Ce mai nou proiect muzical lansat de artista HaHaHa Production se numeste “Feli din poveste”, un jurnal muzical cu un sound pop urban cu influențe tradițional românești: “Eu simt povestea vieții mele profund conectată la origini, așa că am avut impulsul de a scrie refrenele acestui proiect în stil tradițional din dragoste față de folclorul românesc.” Prima fila de poveste a fost “Omule, deschide ochii”, urmata de “Cand rasare soarele”, “Frunze cad”, “Sus pe munte”, “Ma striga mama”, “Banii n-aduc fericirea” (feat. Grasu XXL), “Du-te dorule” si “Vantul bate”.

Feli a lansat si o colaborare extraordinara cu Jean Gavril, “Ultimul Val” si este un cantec încărcat de dramatism atât că linie melodică, cât și ca versuri, precum si un super remake pentru piesa “Amintirile”.