Jazzy Jo


jazzy-jo

Biografie

Artist, songwriter, vocal coach, cu o pasiune extraordinară pentru tot ceea ce înseamnă musical, aceasta este Jazzy Jo în câteva cuvinte. Are o voce ieșită din comun, o combinație perfectă între mainstream și muzicalitatea Broadway-ului. Jazzy Jo este un artist care reinventează muzica pop, aducând o combinație unică de influențe jazz, swing, R’n’B sau funk.

Jazzy Jo spune despre ea că s-a născut cu muzica în sânge. Și-a făcut debutul artistic în cel de-al doilea sezon al emisiunii Școala Vedetelor și s-a numărat printre finaliștii show-ului Megastar. La scurt timp după ce a devenit artist HaHaHa Production, a colaborat cu Pacha Man și Cabron pentru piesa „Arată-le la toți”.

Mi-ai intrat în cap” (2013) este primul single lansat de artistă alături de HaHaHa Production, o colaborare cu Dorian, un tânăr talentat din noul val de hip-hop. Videoclipul piesei este primul material urcat pe platforma YouTube.ro.

A night in Bucharest” este cel de-al doilea single lansat de Jazzy Jo, o piesă jazz care respectă formula clasică a acestui gen muzical.În videoclipul piesei, Jazzy Jo ne conduce printr-un București romantic, ce vibrează în ritmul oamenilor săi, un București festiv, ce cucerește printr-un amestec bogat de energie și culoare.

Lansarea unui astfel de material reprezintă o premieră pentru HaHaHa Production, dar și o noutate pentru scena mainstream a muzicii românești din ultimii ani.

Single-ul din vara lui 2014, lansat de artistă se numește „Cuba”, o piesă estivală, foarte energică, care ne binedispune. Pe final de an, Jazzy Jo colaborează cu Cabron pentru single-ul „Taci un pic”, o piesă care a strâns multe apecieri din partea fanilor.

Artista nu lipsește nici de pe compilația #maimusic 2015. O regăsim cu două piese în limba engleză: „Maea” și „Amor, Amor”.Totodată, Jazzy Jo a colaborat cu Dorian pentru single-ul acestuia – „Work”, precum și cu Smiley pentru piesa „My Present for You”, o frumoasă baladă, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste”, în regia Cristinei Iacob. La acestă piesă, artista s-a implicat și în calitate de songwriter, semnând atât muzica, cât și versurile.

Anul acesta, Jazzy Jo a lansat „Îmi caut bărbatul”, cea mai „sinceră și directă piesă a mea, despre iubirea vieții mele, a trezirii mele la realitate și acceptarea dorințelor negate atâta vreme”, după cum o descrie chiar artista.