Kalle


kale

Biografie

Kalle a inceput sa faca muzica in Timisoara, unde inchiria studiouri si compunea piese pe care le posta independent pe YouTube. A fost dintotdeauna pasionat de muzica. De cand se stie, se simtea impulsionat sa danseze si sa cante chiar si pe un lucru simplu si neobisnuit precum soneria de la usa. Totul a inceput sa devina mult mai serios atunci cand a primit de ziua lui, la 11 ani, o chitara. A fost impulsul de care avea nevoie pentru a-si incepe drumul spre muzica.

I-a urmarit constant pe The Weekend, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar cand a ajuns in echipa HaHaHa Production, vazandu-i la treaba, in studio, pe Smiley, Dorian si DOC, s-a simtit inspirat si mai mult sa faca muzica.

Canta, compune si o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifica cu trapsoul, dar incearca sa isi dezvolte un stil cu un sound nou, unic. De curand Kale si-a inceput aventura solo cu muzica, prin colaborarea de succes cu JUNO si Tequila  pentru “Jack si Rom” si  piesa“3 Pahare”.

Un vis ar fi sa ajunga sa cante pe scena din cadrul show-lui VS Fashion, aceeasi scena pe care au urcat The Weeknd si Miguel.