Paul Damixie


Biografie

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a fost și DJ-ul unuia dintre cele mai de succes proiecte din Romania – Radio Killer, care a reușit să cucerească industria muzicală locală și internațională cu hit-uri precum „Voila” , „Be free” sau „Lonely Heart”.

Este totodată cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam şi nenumărate vizualizări pe Soundcloud şi YouTube. În 2015, a fost pe primul loc într-un top realizat de Capital Extra Radio din Marea Britanie, top care reuneşte unele dintre cele mai bune remix-uri ale anului.

În 2016, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat la Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”, chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia şi unul dintre cei mai importanţi DJ din lume.

Paul Damixie încântă cu piese ce vin în continuare să susţină cariera lui de DJ şi producător – un mix reușit de stiluri eclectice completate de amprenta lui magică.

În iunie 2016, DJ-ul român a lansat videoclipul piesei – „Time”. Cântecul, un  featuring cu Feli, o artistă și compozitoare foarte talentată, care a devenit cunoscută pentru single-urile „Cine te crezi?”, „Creioane colorate”, „Va urma” sau „Timpul”, a fost produs în studiourile HaHaHa Production.

Cel mai recent succes al lui Paul Damixie se numește -„Get Lost”. Acesta este deja în heavy rotation pe radiourile din România și a intrat în top 10 cele mai difuzate piese. „Get Lost” este, de asemenea, în top 10 cele mai căutate piese pe Shazam Romania și a devenit virală printre utilizatorii platformei Spotify  în Statele Unite.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale artistului se afla: “Rum&Coke”, “Spanish”, “Lost in space” (feat. Liv Royale), “Lonely” (feat. ZADI), Empty Room (feat. IOVA), “Bandit” (feat. Alexandra Stan).