Seredinschi


Biografie

Seredinschi studiaza Nanotehnologia la Politehnica din Bucuresti, dar, dincolo de pasiunea pentru inginerie, la fel importanta este si cea pentru muzica. E o pasiune care s-a transmis din tata in fiu si pe care el a avut curajul si sansa sa o duca mai departe. A inceput sa cante cand era copil, dintr-o joaca, fiind curios sa vada daca poate canta la fel de bine ca artistii pe care ii asculta in acel moment. In timp, muzica a devenit un mod de exprimare a trairilor interioare, l-a ajutat sa treaca peste momente dificile si, de aceea, isi doreste acum sa ajunga la cat mai multi oameni si sa ii faca fericiti prin darul pe care il are.

A participat in sezonul 6 la Vocea Romaniei, in echipa Smiley, si a ajuns pana in faza galelor live. Imediat dupa incheierea show-ului a inceput sa lucreze la proiectul personal, alaturi de Smiley si echipa HaHaHa Production.

Nu considera neaparat cantatul ca fiind calitatea lui principala, ci faptul ca ii place sa compuna si sa produca atat pentru el cat si pentru alti artisti.  Cu toate ca majoritatea pieselor sale sunt pop, crede ca un artist nu trebuie sa fie limitat de un stil muzical, pentru ca in esenta totul este un joc. Trebuie sa gandim liber si creativ.

Stilul muzical al lui Seredinschi este influentat de cativa artisti pe care ii apreciaza si care il inspira, cum ar fi Michael Jackson, Bruno Mars si The Weeknd. Cu cei din urma isi doreste sa si colaboreze intr-o zi. Se imagineaza in cativa ani in concert la premiile Grammy si este pregatit sa isi joace rolul oriunde il poarta timpul.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numara: “Piesa mea de dor”, “Ochii ei”, “Iarta-ma sa te iert”, “Dor sa te” si “Totul sau nimic”, o colaborare cu IOVA.