Sore


sore-en

Biografie

She is “so different from the rest of the world” – un scorpion veritabil, un spirit liber, care nu urmează trenduri. Îi place să trăiască aşa cum simte şi acest lucru se vede în tot ceea ce face și…ce cântă. Pe lângă muzică este îndrăgostită de actorie, televiziune, dans, design vestimentar și blogging.

A urcat pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 5 ani. A făcut parte din trupa de fete Dolly si din proiectul “Crazy Win”.

Anul 2011 a venit cu una dintre cele mai mari provocări pentru Sore. Cântăreața a fost distribuită în primul serial muzical din România, „Pariu cu viața”. În același timp, Sore a intrat în cel mai mare grup muzical din România, La La Band, alături de alți 18 tineri talentați.

Din 2011, Sore este artist HaHaHa Production și se concentrează pe cariera sa ca artist solo. În toamna lui 2011, artista a lansat single-ul  „Love is music”, o piesă energizantă și optimistă.

Succesul pe care artista l-a avut cu La La Band a fost dublat de cariera solo. La sfârșitul lunii aprilie 2012, Sore a propus publicului single-ul “Different”. Lansarea piesei a fost una mai puțin obișnuită, Sore dorind să facă acest lucru din propriul living.

Pentru Sore anul 2013 a fost anul colaborărilor. În acest an, artista a lansat 2 piese în colaborare cu Mihai Ristea și Dorian.„Beautiful Life” este rezultatul colaborării dintre Sore și Mihai Ristea. Piesa beneficiază și de un videoclip plin de culoare, realizat de Iulian Moga. A doua colaborare a fost cu Dorian pentru piesa „Bad Boy is Back”, un single îndrăzneț și electrizant.

În anul 2014, Sore a lansat două single-uri care s-au bucurat de atenția publicului. Primul este „Dor să-ți fie dor”, o piesă emoționantă ale cărei versuri sunt create chiar de artistă. Cea de-a doua, „Inima”, este o melodie tonică și pozitivă, prin care Sore ne propune să ne ascultăm inima pentru a lua cele mai bune decizii.

La începutul anului 2015, Sore a lansat o piesă sensibilă și emoționantă numită „Magnet de frigider” și alte două cântece noi pe perioada campaniei HaHaHa Production #maimusic. Primul este „Umbrela mea de soare”, iar cel de-al doilea „Latin Love”, o colaborare cu Eddie Serrano aka Lil’Eddie, un talentat cântăreț și songwriter american, vocal coach la X Factor SUA.

După melodiile lansate în luna #maimusic 2015, Sore a revenit cu un single de toamnă – „Când vremea e rea”, o piesă care vorbește despre cea mai frumoasă perioadă din viața artistei, în care se pregătea să devină mamă.

Sore a lansat pe 1 martie 2016 cel mai recent single al său, „Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa “Un minut” vorbește despre frumusețea dragostei, dar și despre riscurile pe care le poți întâmpina atunci când iubești.

La inceput de septembrie 2016, Sore a colaborat cu Liviu Teodorescu pentru piesa “Adu-mi aminte sa te uit”. Pe cei doi artisti il legau multe amintiri, iar acum ii leaga si o piesa.

Finalul de an a adus o noua piesa, la care Sore semneaza linia si versurile fiind. Piesa “Woman” e completata cu un videoclip de imagine si un look provocator.

La început de 2017, Sore si Feli au făcut echipă pentru o piesă girl-power, cu un vibe urban-flirty – “Ce mai vrei?”.

Piesa pe care Sore ne-o propune la inceput de 2018 se numeste “Dintr-o mie de femei”, un cantec scris chiar de dupa ce a realizat cat de importante sunt momentele petrecute cu iubitul de cand a devenit mama.

De asemenea în 2018, Sore a lansat un single de vara, “Toate Fetele,” un cantec optimist pentru femei. 

“O sa uit ” este cel de-al patrulea single lansat anul acesta in care femeia are rolul principal. Primele doua piese, Dintr-o mie de femei sau Saruta-ma si taci, aduna deja peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube. Artista a initiat si o serie de interviuri inspirationale cu “Fete rebele”, disponibile pe propriul canal.