Sore


sore-en

Biografie

She is “so different from the rest of the world” – un scorpion veritabil, un spirit liber, care nu urmează trenduri. Îi place să trăiască aşa cum simte şi acest lucru se vede în tot ceea ce face și…ce cântă. Pe lângă muzică este îndrăgostită de actorie, televiziune, dans, design vestimentar și blogging.

A urcat pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 5 ani. A făcut parte din trupa de fete Dolly (din 2004) si din proiectul “Crazy Win”(in 2008).

Anul 2011 a venit cu una dintre cele mai mari provocări pentru Sore. Cântăreața a fost distribuită în primul serial muzical din România, „Pariu cu viața”. În același timp, Sore a intrat în cel mai mare grup muzical din România, La La Band, alături de alți 18 tineri talentați. În același an a fost lansată piesa „Different”, una dintre cele mai reprezentative pentru artistă.

Anii următori, Sore a lansat mai multe piese care s-au bucurat de succes: “Beautiful life”, “Dor sa-ti fie dor”, “Cand vremea e rea”, “Inima”, “Noapte calda”, “Dintr-o mie de femei”, “O sa uit” , “Jumatate”, o colaborare cu Smiley.

De asemenea, o actriță, Sore a jucat, pe laângă serialul „Pariu cu viata”, și în seria„O noua viață”, precum și în filmul premiat „De ce, eu?”.

Este ambasadorul brandulu Lenor Unstoppables în România, o asociere care i se potrivește perfect.

Artista va lansa primul ei album solo, despre care, spune ea, „marchează un nou capitol în cariera mea. Sunt mai înțeleaptă, mai puternică, dar totuși, plină de sensibilitate.[]Aceasta este realizarea numărul 1 în top, albumul. Pentru că eu cred că el va rămâne în urma mea ca o carte, care să vorbească despre artistul Sore”.