Dorian comes back home, to „Marea albastra”.

More about Dorian @en

Dorian lanseaza „Mare albastra”, o piesa cu un puternic mesaj personal, in care artistul vorbeste despre locul in care s-a nascut si a crescut – Constanta – loc care reprezinta pentru el un reper si o influenta permanenta.

Este o piesa foarte personala si sincera. Vorbeste despre locul unde m-am nascut si am crescut, loc care ma influenteaza profund in tot ceea ce fac. Am scris ideea piesei, toamna, pe o vreme ploioasa in timp ce eram in metrou. Chiar daca vorbeste despre mare, eu nu o vad doar o piesa estivala, si chiar daca ii este dedicata oricarui om care se regaseste in mesajul ei, eu am scris-o cu gandul la constanteni”, a spus Dorian.

Dorian_4

Imaginile care insotesc melodia sunt filmate chiar de Dorian alaturi de prietenii sai in studiourile HaHaHa Production si in drumul sau spre mare.

„In momentul in care melodia a fost gata, eram pe picior de plecare spre Constanta. Am luat o camera cu noi si am filmat tot drumul, de la studio pana la mare. Acestea sunt niste imagini care pentru mine descriu cel mai bine starea acestei piese”, a adugat artistul.

Mare albastra” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

Dorian este un artist care colaboreaza cu echipa HaHaHa Production, in calitate de cantaret si songwriter. Artistul se regaseste pe ultimul album al lui Smiley „Acasa”,  prin contributia sa la piesa „Can I Get a…”. Acesta a colaborat, de asemenea, cu Jazzy Jo – „Mi-ai intrat in cap” sau Sore – „Bad Boy is Back”.