Baietii de la 7 Klase deschid concertul Smiley din Chisinau

Mai multe despre 7 klase

Băieții de la 7 Klase vor deschide concertul Smiley #AprindeScânteia, din Chișinău. Pe 14 februarie, de Ziua Indrăgostiților, Trupa 7 Klase va interpreta atât piese proprii cât și câteva cover-uri ale unor cantece foarte cunoscute. Din setlist-ul celor de la 7 Klase nu va lipsi #FataUrbană, hitul lansat de HaHaHa Production în toamna anului 2018.

7-klase-deschid-concertul-smiley-din-chisinau
,,Este un test pentru noi și, sincer, ne încearcă niște emoții, dar, cu siguranță, o să-l trecem cu brio. Dacă ne spunea cineva, cu 2 ani în urmă, că o să deschidem un concert Smiley, nu-l credeam. Il consideram, pe-atunci,  un vis, acum însă este o realitate. Și încă ce realitate, nice de tot,, au menționat băieții din 7 Klase.

Trupa 7 Klase a fost remarcată de Smiley în cadrul show-ului Românii au Talent, ediția a 8-a, când băieții din Chisinău au ridicat publicul în picioare și au cucerit totalmente juriul. In 2018 au inceput colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, si si-au lansat primul single -“Fata Urbana”.

 

In cadrul concertului Smiley #AprindeScânteia se anunta momente spectaculoase, povești dincolo de muzică ce vor depasi orice așteptări. Va fi un show extraordinar, cu jocuri de lumini și super producții video așa cum îi stă bine unuia din cei mai în vogă artiști din România. In 2018, Smiley a sustinut primul sau Turneu National #Confesiune in 10 orase din Romania. Aproape 30000 de spectatori, 100 de oameni in echipa lui Smiley, 20 de ore de muzica live pe scena, peste  2000 de produse Ha!Store care au ajuns la fanii artistului si 10000 de autografe. Asa se rezuma in cifre primul Turneu National #Confesiune.