Acasa, noul album al lui Smiley, este disponibil pentru precomanda incepand de astazi

Mai multe despre News

Incepand de astazi, Acasa – noul album al lui Smiley – este disponibil pentru precomanda pe site-ul oficial al artistului, www.smileyonline.ro – platforma care ofera si posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesa.

Tot pe www.smileyonline.ro utilizatorii pot urmari non-stop prin live streaming ce se intampla in studiourile HaHaHa Production, dar si un mini-serial care povesteste cum a fost creat albumul Acasa.

Acesta este, totusi, numai inceputul! Pentru ca momentele frumoase ar trebui sa fie atemporale, noul album al lui Smiley va beneficia de o lansare in etape – una mai surprinzatoare decat alta, insa toate memorabile.

Albumul acesta l-am creat zambind. Asa imi place sa fac muzica si, in general, asa imi place sa traiesc, declara Smiley.

Lansata exclusiv la radio, piesa Acasa a starnit deja nenumarate reactii pozitive in randurile ascultatorilor.

Albumul Acasa vine impreuna cu o premiera in industria muzicala autohtona: procesul de creatie este impartasit fanilor lui Smiley printr-un mini-serial online disponibil pe www.smileyonline.ro.

Primul episod al mini-seriei a aparut deja, urmand ca celelalte sa apara rand pe rand, in paralel cu transmisia live non-stop din studiourile HaHaHa Production.

Actiunile de lansare vor culmina prin aparitia videoclipului piesei Acasa, fara ca lantul surprizelor sa se incheie aici.

<<Acasa>> nu este un simplu album. Este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor.

Sper ca acesta sa fie un album pe care il veti asculta cu placere nu numai acum, peste o luna sau un an, ci si peste zece ani. Imi doresc ca si atunci sa il simtiti la fel de optimist, la fel de emotionant si de bogat in trairi si semnificatii, adauga Smiley.

Smiley pe Facebook

Smiley pe Twitter

Website