Biletele pentru concertul Smiley s-au epuizat

Mai multe despre News

Biletele pentru concertul “Acasă”, pe care Smiley il va sustine pe 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti, sunt epuizate.

Evenimentul se anunta a fi unul spectaculos, organizatorii pregatind un spectacol impresionant de proiectii si o scena cu decoruri in continua schimbare.

Pentru acest eveniment s-au pus in vanzare un total de 3.977 de bilete, cele mai cautate locuri fiind cele cu pretul de 140 lei.

“Sunt foarte bucuros ca voi canta la Sala Palatului cu casa inchisa, iar faptul ca locurile s-au ocupat atat de repede ne-a surprins placut pe toti. Singurul meu regret este ca n-am prins un loc in fatza 🙂 .

Pentru ca sunt foarte multi oameni care ne scriu ca n-au apucat sa-si cumpere bilet, am facut un site prin care acestia isi pot rezerva un loc in fatza la viitoarele mele concerte”, declara Smiley.

www.unlocinfatza.ro este o aplicatie prin care utilizatorii pot rezerva gratuit si rapid un loc in fatza la viitoarele concerte ale lui Smiley din toata tara.Procesul de rezervare este unul foarte usor, necesitand doar o simpla autentificare cu profilul de Facebook.

 smiley-48

Concertul de la Sala Palatului poarta numele celui mai recent album al artistului – “Acasă” (al treilea din cariera) – un material cu 17 piese noi cu influente pop-rock, reggae, funk sau dance.

Albumul “Acasă” se bucura de un succes rasunator in randul publicului din toata tara. Stocul de CD-uri a fost epuizat intr-un timp record, la doua saptamani de la lansare, astfel ca albumul a fost reeditat la jumatatea lunii ianuarie.

Odata cu show-ul de la Sala Palatului, Smiley va lansa editia de colectie a albumului “Acasa”, care va contine o piesa surpriza si care va fi disponibil in toate magazinele de specialitate.

“Acasa” este un eveniment organizat de HaHaHa Production si sustinut de Cat Music.