Cabron feat. Voltaj sunt “Vocea ta”

Mai multe despre Cabron

Dupa piesa „Tara arde”, Cabron își continua linia de mesaje cu puternic caracter social în „Vocea ta“, o colaborare cu trupa Voltaj. Piesa îndeamnă oamenii sa abia curajul sa se exprime si sa isi facă vocea auzita, sa iasă din mulțime si sa isi schimbe viata.

Vocea ta” este un indemn către fiecare tânăr în parte sa creadă in propriile visuri, sa intelega ca are responsabilitatea, dar si puterea de a schimba lucrurile.

cabron

Vocea ta este o piesa personala care reflecta aspiratiile oricarui om simplu. Sper ca in ea sa se regaseasca cat mai multa lume si sa va faca sa aveti incredere in propriile visuri si se le duceti pana la capat, sa aveti curajul sa va exprimati liber indiferent de orice.” Cabron.

Produs de HaHaHa Video Production, in regia lui Iulian Moga, clipul a fost filmat in diferite locuri din Bucuresti si orasul Buftea – pe strada, la o scoala, intr-un spital, la o sala de antrenament si in Piata Universității, loc care aduna energii pozitive inca din 1989.

In videoclip, mesajul piesei este transmis din om in om, fiind sustinut de persoane care de-a lungul timpului au indraznit sa se diferentieze si sa devina o voce puternica in Romania, dar si de oameni obisnuiti, care, prin ceea ce fac si prin modul in care isi traiesc viata, lasa un ecou in urma lor. Indemnul la atitudine nu se opreste la piesa „Vocea ta”, ci continua pe www.romaniaestevoceata.ro. Aplicatia permite oamenilor sa isi exprime creativ perceptia despre Romania. Pasajele inregistrate vor fi inserate in melodia „Vocea ta” si vor putea fi ascultate si votate de mii de oameni.

HAHAHA_Romania_Este_Vocea_Ta_cartoane_3

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din Romania inca din 1999, cand infiinta, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul si mesajele transmise in piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importanta in aceasta nisa muzicala.

In 2009, Cabron a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri, dar si piese cu un puternic mesaj social ca – „Tara arde” feat. Deliric sau „PaRap”.

Vocea ta” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.