Cabron lanseaza albumul nou Lupu’DPM

Mai multe despre Cabron

Dupa ce saptamana trecuta a „aruncat” pe piata single-ul „Bombele” intr-o varianta necenzurata, Cabron lanseaza albumul nou Lupu’DPM

Cabron, unul dintre cei mai de succes rapperi din Romania, a lansat Lupu’ DPM, noul sau album, produs de HaHaHa Production impreuna cu Cat Music, un material muzical curajos la care lucreaza de mai multi ani si care poate fi ascultat aici: https://itunes.apple.com/ro/album/lupu-dpm/id1259368885.

cabron-lupu-dpm-album

Lupu’DPM cuprinde 14 piese si 4 bonus track-uri in care Cabron isi exprima trairile si atitudinea fata de aspecte politice, sociale sau de viata in general. Lupu’DPM a fost disponibil pentru precomanda inca din 13 iulie si, incepand din 24 iulie, poate fi gasit pe toate platformele de streaming si de download(https://hahaha-production.lnk.to/LupuDPMPR)

“Am asteptat destul de mult ziua asta. Lupu’DPM este un album la care lucrez de mult, cu povesti care vreau sa fie ascultate si luate asa cum sunt, un album in care am incercat sa ma exprim cat mai liber, fara sa ma cenzurez doar de dragul de a primi difuzari pe radio sau tv si a respecta niste reguli inutile. Un exemplu bun este piesa ”Bombele” pe care am lansat-o saptamana trecuta.  Mi-au tot zis unii, altii ca n-ar fi bine sa folosesc cuvantul „Tigani”. Nu inteleg de ce nu avem voie sa spunem “Tigani” daca asa s-a spus mereu si asa isi spun si ei! Decat sa ne prefacem ca-i respectam numindu-i intr-un fel mai pretentios, mai bine am avea grija ce vorbim despre ei, ca la capitolul asta cei mai multi dintre noi gresesc. Sunt prietenii mei si imi exprim sentimentele fata de ei zi de zi la modul real si autentic.

Trebuie sa spun ca este doar inceputul unei perioade de intensa exprimare muzicala pentru mine, deoarece lucrez deja la urmatorul material pe care vreau sa-l lansez curand”, declara artistul.

Cabron a lansat saptamana trecuta Bombele – https://youtu.be/XbwnnG1sj54 – single extras de pe albumul sau nou, o melodie-manifest pe care artistul „a aruncat-o” pe piata intr-o forma necenzurata din dorinta de a spune lucrurilor asa cum li s-a spus mereu.

Saptamana aceasta, pe pagina oficiala de Facebook a artistului, ascultatorii muzicii lui Cabron vor putea participa la o campanie-concurs si vor putea castiga CD-uri in editie limitata si produse personalizate cu Cabron si Lupu’DPM.