Cabron lanseaza "On the Air"

Mai multe despre Cabron

Cabron pregateste primul mixtape din cariera sa. El se cheama “ON THE AIR“. Mixtape-ul va fi lansat intr-un fel inedit, nu cu toate piese o data ci pe rand, astfel ca, incepand cu 9 februarie, in fiecare miercuri va incarca aici pe site cate o piesa de pe proiectul mai sus mentionat.

De ce una cate una? Pentru ca nu e niciuna din ele trasa, asa ca fiecare piesa va fi inregistrata cu o zi sau doua inainte urmand a fi mixata rapid si pusa pe net. Piesele vor fi inregistrate NUMAI pe negative deja lansate, cunoscute (sau nu) de afara sau din Romania. Proiectul nu va fi scos spre comercializare asa ca este legal 100%. Fiecare piesa apare cu un artwork in care este prezentata piesa care urmeaza sa apara saptamana viitoare si instrumentalul pe care va fi facuta.

Dupa ce se strang indeajuns de multe piese si indeajuns de multe saptamani mixtape-ul se va inchide, odata cu finalul vor aparea si coperta oficiala si mixul final al pieselor. Sperand ca va place ideea va invitam sa vizitati site-ul si blogul ON AIR ca sa aflati cele mai noi stiri legate de Cabron.

Intr-o seara plecam cu Baxter de la studio,eram in masina si ascultam piesa lui Lil Wayne – A Milli. Si am zis ..ce ar fi sa fac la misto o piesa dupa A Milli ca nu doar el e milionar, toti suntem milionari, nu trebuie sa fii doar in bani..tre` sa fac la caterinca piesa asta. Am intrat pe internet sa caut instrumental la ea si am dat de mai multe care m-au “spart” si m-am gandit ca ar fi tare sa fac un intreg mixtape. Dar nu puteam sa stau 1000 de ani pana cand l-as fi terminat asa ca m-am gandit sa pun fiecare piesa imediat dupa ce o fac. Aici nu exista reguli, voi face exact ce vreau in sensul ca daca pe o piesa imi vine sa cant doar o strofa, doar atat cant. Nu voi merge dupa reteta pieselor de pe albume. Defapt mixtape-ul “ON THE AIR” este un fel de intro pentru “AL(t)BUM” , e linistea dinaintea furtunii.. hehehe“, a spus Cabron.