Cabron și Ștefan Bănică lansează “La masa mea”

Mai multe despre Cabron

Cabron și Ștefan Bănică, doi artiști de top, cu zeci de hituri și feat-uri surprinzătoare, lansează colaborarea anului: single-ul și videoclipul “La masa mea”.

O coproducție Cat Music, HaHaHa Production și MediaPro Music, piesa „La masa mea” este compusă de către Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop, și este extrasă de pe albumul “Lupu DPM”, pe care Cabron urmează să-l lanseze.

 „Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viață în casă și să nu-l cunoști deloc. Mă bucur că am putut să fac un așa videoclip, pentru una dintre piesele la care țin cel mai mult.

Colaborarea cu Ștefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiștii pe care îi respect și mă bucur că mi-a ieșit și că am avut onoarea, nu doar să facem o piesă împreună, dar și să joc alături de el în filmul ăsta.

Mă bucur că am găsit piesa potrivită și pentru Iulian Moga, care a reușit să facă poate cel mai<<film-videoclip>> din ultimii 10 ani, dar cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine și pentru planurile mele de acum încolo. V-am pupat și aveți grijă cu cine stați la masă!”, spune Cabron.

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. E un tip care știe ce vrea, iar ăsta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a plăcut și am zis: <<De ce nu?>>Și așa am acceptat invitația de a colabora. Este o piesă bună, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron să dăm și câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinația între blues și hip-hop. Este o piesă în care cred și sper să fie bine primită de public”, a declarat Ștefan Bănică.

O poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare, videoclipul este regizat de către Iulian Moga și îi aduce pe cei doi artiști în roluri pline de substanță, bine-definite și în antiteză, cu un scenariu demn de filmele de la Hollywood.