Descopera-i pe Smiley si Alex Velea "Dincolo de cuvinte"

Mai multe despre Alex Velea

Smiley si Alex Velea lanseaza Dincolo de cuvinte, o piesa si un videoclip care prezinta trairi si momente memorabile, descriind  in amanunt latura umana a vietii tumultoase de artist.

<<Dincolo de cuvinte>> s-a scris singura… de-a lungul timpului. Piesa si videoclipul se lanseaza astazi, insa povestea merge mai departe, pentru ca noi vom continua sa privim mereu <<Dincolo de cuvinte>>, marturiseste Smiley.

Pentru mine si Smiley e intotdeauna placut sa ne amintim de inceputurile noastre. Parca mai ieri ne-am cunoscut la Costinesti… Eram niste copii cu visuri marete, insa am crezut in ele si vrem sa va multumim ca si voi credeti, la randul vostru, in noi… , declara Alex.

Produs de HaHaHa Video Production si regizat de Michael Mircea, videoclipul piesei Dincolo de cuvinte iti aduce un zambet larg pe fata si iti da incredere sa iti urmezi visurile, in ciuda piedicilor pe care le-ai putea intalni in cale. Fiecare cadru are o mare incarcatura emotionala, mai ales ca viata celor doi artisti ne este prezentata prin ochii oamenilor din echipa lor, care sunt alaturi de ei zi de zi.

Incepand de dimineata, cand fiecare se pregateste pentru ceea ce urmeaza si pana la repetitii, concerte, intalnirile cu fanii, colegii din studio si familia, Smiley si Alex Velea primesc camerele de luat vederi in vietile lor si arata tuturor cine sunt ei, dincolo de luminile reflectoarelor, dincolo de cuvinte…

Dincolo de cuvinte este o productie marca HaHaHa Production.

Pentru a privi Dincolo de cuvinte:

Alex Velea pe Facebook

Smiley pe Facebook