Different – noul videoclip Sore, filmat in Londra

Mai multe despre Sore

 Dupa ce “a facut diferenta” si a intrat in playlist-urile tuturor posturilor de radio mainstream de la noi cu single-ul Different,  Sore surprinde acum si printr-un videoclip altfel, cu o imagine foarte fresh, un mesaj puternic si multa culoare.

Prin piesa mea le transmit celor care ma asculta ca n-au de ce sa se ascunda in spatele stereotipurilor, pot fi ei insisi fara teama, pentru ca daca toti ne-am simti bine in pielea noastra si nu ni s-ar spune cum sa ne purtam sau ce sa facem, poate ca s-ar mai renunta la invidii si rautati. Piesa se concentreaza in jurul unei povesti de dragoste, fata care ii spune baiatului ca e independenta, ca nu poate fi scoasa de pe drumul ei, asa cum sunt si eu. Si ca daca baiatul o accepta in viata lui, trebuie sa o accepte asa cum e, pentru ca ea nu va juca un rol doar ca sa ii fie lui pe plac. Cred ca povestea asta am trait-o cu totii la un moment dat.”, a declarat Sore.

Videoclipul piesei Different a fost filmat in Londra, pe parcursul unui weekend intreg, iar regia ii apartine lui Iulian Moga.

Piesa Different a fost compusa in studiourile HaHaHa Production, artista contribuind la scrierea versurilor si devenind, astfel, coautor. In plus, dupa cum stiti deja, noul single se bucura si de participarea lui Alex Velea.

SoreDifferent este un proiect marca HaHaHa Production prezentat in colaborare cu Media Pro Music.

Sore pe Facebook

Sore pe Twitter