Dominique, cea mai tanara artista HaHaHa Production, lanseaza „Maya”

Mai multe despre Dominique

Dominique, cea mai tanara artista HaHaHa Production, lanseaza astazi „Maya”, o piesa care are toate sansele sa intre in topurile muzicale. La doar 19 ani, Dominique isi doreste o cariera in muzica si nu-si imagineaza viata fara mirajul muzicii.

„<<Maya>> vorbeste despre iubirea unei fete, neimpartasita de catre iubitul ei, desi ea ii ofera tot ce are ea. E o poveste pe care o traieste orice fata macar o data in viata”, explica Dominique mesajul piesei.

Videoclipul piesei este filmat la barajul Paltinu, in judetul Prahova, si este regizat de SAN.

Dominique este artist HaHaHA Production din 2018. „Dominique este o voce tanara, foarte buna. De cand a venit la noi in studio a lucrat foarte mult si in zona de compozitie. Pentru noi este evident ca este talentata si ca merita o sansa”,  povesteste Smiley.

Prima piesa a lansat-o la 14 ani, Eroul meu, cand hotarase deja sa se dedice muzicii. Dominique canta deseori in masina, iar tatal ei a fost cel care a indemnat-o sa mearga la Liceul Dinu Lipatti. A facut canto clasic si jazz si a studiat pianul. Desi o admira pe Beyonce, Dominique isi doreste sa ramana tot ea cand va creste:”As vrea sa fiu ca mine. Mi-am creat un personaj in minte de care sunt foarte atasata. Ca mine imi doresc sa fiu, dar cu alte experiente.”

„Maya” este compusa de Roland Kiss, Serban Cazan, Dominique, Alex Stancu, Ana Maria Stancu, Miruna Iova, iar textul este scris de Dominique, Alex Stancu, Ana Maria Stancu, Serban Cazan, Cristi Pascu.