Feli canta in finala nationala Eurovision piesa „Buna de iubit”

Mai multe despre Feli

Feli canta in finala nationala Eurovision piesa „Buna de iubit

Artista este sustinuta si in Spania!  Presa din Valencia scrie despre Feli ca este „una dintre cele mai cunoscute voci din Romania, favorita pentru calificare la Eurovision”

Buna de iubit” se va auzi in finala nationala Eurovision duminica, 25 februarie. Momentul lui Feli este asteptat pana in Spania, acolo unde Feli a filmat si videoclipul piesei. Castelul din Peniscola, care a fost platou de filmare si pentru celebrul serial Game of Thrones, a gazduit timp de o zi echipa de filmare pentru cel mai autentic videoclip al artistei. In patru zile de la lansare, clipul a strans aproape 1 milion de vizualizari pe YouTube, fiind in acest moment pe locul #6 in Trending.

Ecourile vocii lui Feli au ajuns si la presa din Spania. Cotidianul “El perriodico mediterraneo” a facut un articol despre artista, declarand-o ”una dintre candidatele sigure pentru a reprezenta Romania” la Lisabona.

Feli, una dintre cele mai surprinzatoare artiste din Romania, a atins si inimile spaniolilor din Valencia, acolo unde a filmat videoclipul piesei. Inclusiv Andres Martinez, primarul orasului Peniscola, unde Feli a filmat, a postat videoclipul pe pagina personala de Facebook: “Nu stiam aceasta melodie, dar imi place la nebunie videoclipul.. Are o lumina speciala, iar locatia aleasa e inegalabila.  Cum vi se pare? “.(https://www.facebook.com/andres.martinez.castella/posts/1585900541447423)

Buna de iubit” se regaseste pe albumul lansat la finalul anului trecut, Eu sunt Feli, alaturi de hit-uri precum Timpul, Va urma sau Creioane colorate.(https://feli.lnk.to/EusuntFeli). Buna de iubit se va auzi si in Rusia pe postul de televiziune, Adagio TV.