Feli lansează “Când răsare soarele”

Mai multe despre Feli

Feli lansează “Când răsare soarele”, a doua filă din jurnalul ei muzical cu sound pop-urban și influențe tradiționale româneșți, numit #Felidinpoveste.

După “Omule, deschide ochii”, piesă de debut a acestui proiect, care a înregistrat în doar trei săptămâni peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, Feli lansează o melodie optimistă, plină de recunoștință și speranță.

“Viață e o binecuvântare! Orice lecție a ei ne crește și ne face pe zi ce trece mai frumoși, mai înțelepți! După toate încercările vieții, în care am certat-o pe ea (viață), în care m-am certat pe mine, M-AM TREZIT și-am mulțumit!”, descrie Feli emoțiile care au determinat-o să compună această piesă.

“Du în lume visele cât te țin picioarele”, este îndemnul artistei care crede profund în forța viselor și a drumului desenat de ele în viața fiecărui om.

“Când răsare soarele, se trezesc și visele! Ele sunt în drum spre a deveni realitate MEREU! DOAR SĂ CREZI și SĂ LE VEZI! De mic copil am simțit asta!

Omule, iubește și bucură-te de familie, de prieteni, de viață, DE TINE! Ridică-ți ochii din supărare și frustrare și du în lume visele cât te țin picioarele! Când tot ce e nevoie e aici, doar trebuie să vezi, cât timp trăiești n-ai cum să pierzi. Binecuvântare e când răsare soarele!”, își cânta Feli mesajul de mulțumire pentru soare, viață și oameni.