Feli, momente de neuitat de la lansarea single-ului ”Cine te crezi?”

Mai multe despre Feli

Feli, frumoasa artistă care ne-a cucerit cu timbrul ei vocal încă de pe vremea când se lupta pentru titlul de Vocea României, şi-a lansat miercuri, 15 octombrie, single-ul „Cine te crezi?”. Petrecerea de lansare a avut loc în True Club.

La eveniment au participat aproximativ 400 de susţinători ai artistei, care au putut urmări în premieră videoclipul piesei „Cine te crezi?”. Feli a împărtăşit cu aceştia încă 5 piese de pe albumul la care lucrează şi a încheiat seara cu un recital de cover-uri. Alături de artistă, pe scenă au urcat şi colegii și prietenii săi: Speak, Jazzy Jo, Dorian şi Silviu Paşca.

lansare-feli-1

Surpriza serii a venit de la Şerban Cazan, unul din producătorii HaHaHa Production, care a dedicat artistei piesa „You are so beautiful” de Joe Cocker. Momentul a fost unul emoţionant atât pentru Feli, cât şi pentru cei prezenţi la eveniment.

Vă mulţumesc nespus! Am avut parte de o lansare cum n-am visat! Mulţumesc HaHaHa Production pentru că m-ai primit în casa ta cu braţele deschise şi cu zâmbet sincer încă din prima zi. Smiley… ce simt acum nu poate fi descris în cuvinte. Mulţumesc, Şerban Cazan! Eşti producătorul vieții mele! Şi vreau să lucrez cu tine atât timp cât Dumnezeu a scris în stele să cânt!”, a declarat artista la scurt după eveniment.

Cine te crezi?”, compusă de Feli, alături de Șerban Cazan și Smiley, este o piesă extrem de sensibilă, care pune în valoare calitățile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate și încărcate cu emoție poartă în totalitate semnătură cântăreței. Videoclipul piesei este o producție HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiață.

Feli a devenit cunoscută după apariţia ei la Vocea României, dar nu era la primul contact cu lumea muzicală. La vârsta de 15 ani, artista era atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens, o trupă pop-rock. Puţin mai târziu, Feli a început să lucreze alături de Edi Schneider, alias Dj Phantom. Schimbând registrul, artista s-a îndreptat către sfera hip-hop unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya şi Guess Who, toate aceste experiențe ajutând-o să-și definească stilul.

Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production şi să lucreze pentru propriul proiect muzical.