HaHaHa Family lanseaza „De nepretuit”

Mai multe despre Dorian

Alaturi de 4 copii, pe drumul lor catre implinirea unui vis,

HaHaHa Family lanseaza „De nepretuit”

HaHaHa Family este un conglomerat, concentrat și hub de artiști, lideri de opinie și creatori digitali… De valoare! Un proiect realizat în colaborare cu HaHaHa Production, care-și propune să schimbe principiile după care se ghidează industria muzicală din România.

Busola creației n-a direcționat procesele existente de producție muzicală și lansare de artiști într-o manieră holistică, axată pe omenie, țeluri mai înalte decât noi și viziune strategică de viitor.

Suntem de părere că industria creativă este… O chestiune, impropriu spusă. Nu este o industrie. Este un mod de viață! O viziune! Un mod de a simți, traduce, interioriza și comunica realitatea subiectivă – Prin muzică.

Acest proiect reprezintă maturizarea valorilor HaHaHa Production, la care se adaugă poveștile importante, pe care vrem să le spunem mai departe… Într-un mod coerent, prin talent și autenticitate. Ne place să creăm și să inventăm.

Uniți de căldură sufletească, dorință de schimbare și iubire de artă, în deplinătatea sensului artei, artiștii HaHaHa își asumă misiunea de a insufla societății românești și internaționale, valori care… Într-adevăr, ne aduc zâmbetul pe buze: Familie. Dedicare. Pasiune. Sinceritate. Optimism. Iubire. Compasiune.

Vom crea, împreună, momente de neprețuit, care merită atenția, empatia și… Toată iubirea. Așa-i în familie! Facem să fie bine!