HaHaHa Production prezinta: “Beautiful life” cu Soré si Mihai Ristea

Mai multe despre Sore

Ea e Different. El are Sexy eyes. Impreuna formeaza Beautiful life, noul single pe care Soré si Mihai Ristea ni-l prezinta astazi.

Beautiful life este o melodie la care eu tin foarte mult, versurile sunt scrise de mine si imi doresc sa se bucure de un real succes. Mai mult decat atat, ma bucur ca interpretez aceasta piesa cu Mihai Ristea, un artist si un producator pe care il respect si il admir foarte mult, a marturisit Soré.

sore_beautiful_life_web

A fost mai mult decat placut sa lucrez alaturi de Sore, suntem prieteni buni si ne inspiram unul pe altul. Beautiful life este o piesa in care eu cred foarte mult si pe care sper sa o ascultati in cele mai frumoase momente, a spus Mihai Ristea.

“Beautiful life” este o piesa creata in studiourile HaHaHa Production si lansata in colaborare cu  MediaPro Music, pentru care cei doi artisti au filmat si un videoclip fresh si plin de culoare.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul reuseste sa transmita instant o stare de bine, spunand povestea a doi indragostiti surprinsi atat in ipostaze tandre – la o cina romantica, dar si  costumati in super-eroi: Wonderwoman si Superman, respectiv in superstaruri – Gwen Stefani si Slash.

Soré feat. Mihai Ristea – Beautiful life

Sore pe Facebook

Mihai Ristea pe Facebook