HaHaHa Production prezintă: Feli – Cine te crezi?

Mai multe despre Feli

Cu o voce puternică, care emană căldură și reușește să poarte ascultatorul prin tot portativul de emoții umane, Feli, frumoasa artistă care ne-a cucerit la Vocea României, își lansează astăzi single-ul „Cine te crezi?”, alături de HaHaHa Production și Cat Music.

Feli_Cine_te_crezi

Cine te crezi?”, compusă de Feli, alături de Șerban Cazan și Smiley, este o piesa extrem de sensibilă, care pune în valoare calitățile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate și încărcate cu emoție poartă în totalitate semnătură cântăreței.

„<<Cine Te Crezi>> descrie o poveste reală: uneori o relație poate fi toxică, iar detașarea poate fi foarte grea. Este o experiență prin care am trecut mulți dintre noi într-un moment al vieții, sau la care cel putin am fost martori,” spune Feli.

Videoclipul piesei este o producție HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiață. A fost filmat într-un vechi conac boieresc, un cadru misterios care transpune perfect dramatismul poveștii de dragoste.

 

Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică.

S-a remarcat la Vocea României, fiind unul dintre concurențiii creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului.

Artista nu era însă la primul contact cu muzica. În adolescență a cântat într-o trupă pop-rock („Aliens”), a lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who, toate aceste experiențe ajutând-o să-și definească stilul.

Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical.