HaHaHa Production te “agata” cu trei piese de suflet

Mai multe despre Alex Velea

Brighi, Speak, Cabron, Smiley si Alex Velea v-au pregatit o surpriza de Valentine’s Day.

Pentru ca fiecare traieste iubirea in felul lui, de Ziua Indragostitilor, Smiley, Alex Velea, Cabron si Speak isi unesc fortele pentru o noua premiera in Romania – trei piese dintr-o lovitura, toate marca HaHaHa Production.

In timp ce Alex Velea are Fantezii, Smiley spune Nu deranjati, iar Cabron si Speak isi disputa Prada de razboi.

Alex Velea feat. Cabron – Fantezii

Fantezii este piesa ideala pentru seara de Valentine`s Day, cand fiecare barbat doreste sa ii ofere iubitei sale un moment de neuitat. Si cum populatia Romaniei a scazut cam mult anul trecut, poate cu ocazia asta o readucem pe o panta ascendenta. :)”, declara Alex Velea.

Smiley – Nu deranjati

Nu deranjati e o declaratie care da bine oricand in urechile iubitei. Vorbeste despre toate lucrurile pe care de multe ori nu reusesti sa i le spui cu voce tare si vine in ajutorul tau atunci cand simti ca nu-ti gasesti cuvintele, spune Smiley.

Speak feat. Brighi & Cabron – Prada de razboi

Nici Cabron si Speak nu se lasa mai prejos si isi intra in rolurile de rivali care se cearta pe Prada de razboi. De altfel, fata prinsa la mijloc intre cei doi “cocosi” este chiar Brighi, care se bucura sa fi scapat cu zambetul pe buze dintr-o asemenea “confruntare”.

Brighi pe Facebook

Speak pe Facebook

Cabron pe Facebook

Smiley pe Facebook

Alex Velea pe Facebook

 HaHaHa Production pe Facebook