Jean Gavril si Feli ii aduc un tribut lui Dan Spataru

Mai multe despre Feli

In anul in care artistul ar fi implinit 80 de ani,

Jean Gavril si Feli ii aduc un tribut lui Dan Spataru si ii dedica sotiei artistului o noua versiune a piesei “Iti pare rau”

 

 

Jean Gavril si Feli lanseaza “Iti pare rau”, o varianta personala, sensibila si plina de emotie a piesei interpretate in versiunea sa originala de marele artist Dan Spataru care anul acesta ar fi implinit 80 de ani. Cuceriti de piesa si de povestea pe care o transmite, Jean si Feli si-au dorit ca prima care asculta versiunea interpretata de ei sa fie Sidonia Spataru, sotia lui Dan Spataru. “Parca ne doream cumva girul lui Dan Spataru si ne-am gandit ca e firesc ca primul ascultator al versiunii noastre sa fie cel mai apropiat om al artistului, femeia puternica din spatele legendei, si asa am ajuns cu piesa la doamna Spataru careia ii si dedicam interpretarea noastra”, povesteste Jean care a primit cu emotie un “bravo” din partea sotiei lui Dan Spataru pentru piesa reprodusa in studiorile HaHaHa Production. “M-a impresionat mult si imi venea sa ma fac mic-mic de recunostinta cand ne-a spus ca probabil si lui Dan Spataru i-ar fi placut mult cum suna melodia in interpretarea noastra”.

Jean a ascultat pentru prima data piesa “Iti pare rau” in urma cu doi ani si de atunci l-a marcat, i-a sunat in urechi si in suflet non-stop pana cand s-a hotarat sa-i dea si glas alaturi de Feli: “Am intrat in studio si am tras piesa dintr-o suflare. Versiunea aceasta pe care am lansat-o acum este acea prima interpretare a mea, nicio alta varianta pe care am tras-o dupa aceea nu a avut aceeasi emotie ca acea prima intalnire a mea cu piesa in fata unui microfon. Piesa aceasta este toata o emotie, de la inceput pana la sfarsit”.

Odata cu “Iti pare rau”, Feli traieste parca poezia iubirilor de altadata care se gasesc din ce in ce mai rar in ziua de astazi: “Sunt foarte incantata ca in sfarsit cant un duet cu Jean si mai ales o asa piesa a marelui Dan Spataru. Cand “ne-a lovit” ideea de a reface “Iti pare rau”, am fost atat de entuziasmati incat repede am intrat in studio si am tras piesa! Imi da o stare de nedescris si ma duce cu gandul la iubirile REALE “din vremuri”, iubiri care astazi foarte rar se traiesc!”.