Joi, 19 martie, Feli revine în True Social Club pentru un concert 100% live

Mai multe despre Feli

Joi, 19 martie, Feli revine într-un concert 100% live în True Social Club, locul unde a început povestea frumoasă a proiectului său solo, odată cu lansarea primului single oficial – „Cine te crezi?”.

Artista HaHaHa Production a pregătit, alături de trupa sa, The TM Groove, un program de muzică live, din care nu vor lipsi piesa „Cine te crezi?”, precum și multe surprize pe care Feli dorește să le împărtășescă fanilor săi.

Concert Feli 19 martie - True Club

„Număr zilele care au rămas până pe 19 martie. O să fiu din nou acolo unde am lansat împreună cu voi <<Cine te crezi?>>. Și mi-ați purtat noroc. Abia aștept să vă revăd și să cântăm împreună.”, spune Feli.

Concertul Feli & The TM Groove va începe de la orele 22.00.

Cu o voce puternică, care reușește să poarte ascultatorul prin tot portativul de emoții umane, Feli, frumoasa artistă pe care am descoperit-o la Vocea României, a devenit repede cunoscută publicului datorită succesului înregistrat de single-ul de debut „Cine te crezi?”.

De-a lungul timpului, Feli a cochetat cu toate genurile muzicale, de la pop-rock la sfera hip-hop, experiențe care au ajutat-o să-și definească stilul și să își dorească o carieră solo. Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical.