JUNO lanseaza “Grenada”, prima colaborare muzicala cu Nicole Cherry

Mai multe despre JUNO

Intr-un concert exploziv, JUNO lanseaza “Grenada”, prima colaborare muzicala cu Nicole Cherry

Intr-o atmosfera incendiara, JUNO a lansat primul sau featuring cu Nicole Cherry: Grenada. La petrecerea de lansare a piesei au fost invitati si artisti, precum Smiley, Shift, Dorian, Kale sau Jean Gavril, alaturi de care JUNO a facut show.

Grenada poarta chipul femeii superputernice si doar o voce ca a lui Nicole Cherry putea sa duca mesajul mai departe: ”Voiam neaparat o voce feminina in piesa, ca sa dea greutate mesajului. Nicole e foarte talentata, e o tipa cu atitudine. Am mai lucrat impreuna si stiam ca totul o sa mearga ca pe roate”, povesteste JUNO.

Ma bucur mult de colaborarea cu JUNO, un baiat foarte talentat. Grenada este o stare de spirit si instant te indrepti spre ringul de dans”, marturiseste Nicole Cherry.

Videoclipul pare extras din filmele de actiune americane, cu raufacatori mereu pe drumuri sau in misiune, un fel de „Bonnie si Clyde” dupa cum descrie Nicole Cherry.

Muzica si versurile sunt semnate de Alex Stancu si Nicole Cherry, iar productia muzicala apartine lui Florin Boka, Roland Kiss, Dorian Micu si Mihai Andrei. Piesa a fost compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si este lansata in colaborare cu MediaPro Music si Cat Music.

JUNO a colaborat cu Smiley pentru piesa „RARA” , iar in noiembrie 2017 si-a lansat alaturi de Feli primul single – „Averile”. In 2016, a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care lucreaza pentru proiectul JUNO. La inceput de an a lansat piesele “Praf” si “Ego”, iar ulterior a colaborat cu Kale si Tequila pentru piesa “Jack si Rom”, dar si Jean Gavril pentru single-ul “Fata, bea cu mine”