Juno lanseaza „Lumina”, prima piesa de pe EP-ul „Demonii”

Mai multe despre JUNO

 

JUNO, artist HaHaHa Production, cunoscut din rolul pe care il are in serialul „Profu’”, de la Pro Tv si prezent in toate topurile muzicale cu piesa pe care o are cu Jo, „Cauta-ma”, lanseaza „Lumina”, prima piesa de la EP-ul sau „Demonii” pe care il va dezvalui publicului episod cu episod timp de o luna si jumatate. „Piesa Lumina, primul episod din noul meu EP, este despre o iubire exagerata, dusa la extrem, simtita si cantata ca o dependenta de care incerci sa te eliberezi.”, marturiseste JUNO care isi doreste ca cei care o asculta sa-i simta trairile puternice pe care le-a avut atunci cand a compus-o si sa se regaseasca in ea.

„Tot EP-ul Demonii este despre iubirea care consuma, despre obsesie si adictie in care eu am simtit ca am scurs multi demoni interiori care m-au bantuit nopti la randul”, marturiseste JUNO despre piesele personale pe care le-a scris pe parcursul ultimilor 2 ani. Povestea iubirii, cu toate fazele ei nebune, spusa in 6 episoade intense de rap au un sound nou pentru Juno, mai melodios si mai profund decat tot ceea ce a compus pana acum.

Co-productie Cat Music si HaHaHa Production, „Lumina” are muzica si versurile compuse de Juno, iar productia muzicala semnata de Florin Boka (Fenom).