Lasa teama si asculta noul single JUNO – “EGO”!

Mai multe despre JUNO

A debutat pe finalul lui 2017, cu piesa “Averile”, o colaborare inedita cu Feli, iar la inceput de 2018 a lansat piesa „Praf”, un cantec la granita dintre hip-hop şi trap. Astazi, JUNO, vine cu o noua piesa – “EGO”, un single in care pune accentul pe faptul ca suntem autorii propriei realitati, ca noi ne alegem singuri filmul pe care il privim prin gandurile noastre, si nu trebuie sa ne lasam condusi de Ego.

<

„De multe ori, ego-ul se sperie si se activeaza cand se simte amenintat in situatii de tot felul si ne poate face sa luam decizii gresite pe moment. Know yourself! ” spune JUNO.

Creat in studiourile HaHaHa Production, single-ul este scris de catre Alex Stancu aka JUNO si Florin Boka, iar clipul este regizat de Sergiu Nicula.

Varsator veritabil, JUNO este un tip ambitios, perseverent, creativ si care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans si de muzica rap, a plecat din Constanta si a pornit sa-și indeplineasca visul. Acum isi pune lectiile de viata si experientele in rime albe. In 2016 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care lucreaza pentru proiectul JUNO.