Making of "Dead man walking"

Mai multe despre Smiley

Dupa succesul inregistrat cu piesa Dream girl, Smiley a lansat in premiera mondiala un nou concept de videoclip, avand integrate elemente de realitate augmentata – Dead man walking.

Filmarile au avut loc in luna mai, in sala de sport a unei scoli din Bucuresti si  au durat in jur de 24 de ore, iar de regie s-au ocupat baietii de la Griffon & Swans, aceiasi care au semnat si regia pentru piesa Dream girl.

Clipul spune povestea agoniei pe care o traieste cel parasit.

Te vrea sau nu te vrea?, te iubeste sau nu te mai iubeste? Este exact starea aceea la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie. Cu siguranta,  multi dintre noi am trait la un moment dat o astfel de poveste sau o vom trai, spune Smiley.

Videoclipul piesei Dead man walking  l-a avut ca special guest pe nimeni altul decat Pavel Bartos, colegul lui Smiley de la “Romanii au talent”, care a oferit cateva scene demne de Oscar. Din megaproductia HaHaHa, au facut parte si artistii aflati sub umbrela monstruletului mov: Radio Killer, Alex Velea  Sore, Boier Bibescu, DJ CellBlock, Don Baxter sau Brighi.

Daca sunteti curiosi cum au decurs filmarile si vreti sa vedeti momente inedite care nu s-au vazut in clip, va invitam sa apasti butonul “play” din link-ul de mai jos.

Smiley pe Facebook