Max Kissaru, Radio Killer & Smiley îl introduc pe „Mister Mystery”

Mai multe despre Radio Killer

„Îmi doream de mult un proiect de DJ. Acest vis s-a concretizat odată cu luna #maimusic și cu lansarea piesei <<Mister Mystery>>. Sunt foarte bucuros de colaborarea cu Smiley și cu Radio Killer.”, ne spune Max Kissaru despre noul său proiect.

Muzica s-a dovedit a fi pentru Max Kissaru un magnet încă de mic, magnet care l-a atras până în studiourile HaHaHa Production. În vara anului 2012 a început să lucreze aici ca producător. A produs hit-uri precum:  „Dă-o tare” (Cabron feat. Smiley & Guess Who), „A lu’ Mamaia” (Delia feat. Speak) sau „Vocea ta” (Cabron feat. Voltaj).

Odata cu lansarea piesei „Mister Mystery”, împreună cu Radio Killer și Smiley, Max Kissaru își îndeplinește un alt vis, acela de a fi DJ.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Au trecut deja 18 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Mai rămân 13 de piese noi pe care le veți putea urmări pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction]. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.