Pe 1 iunie, Smiley a făcut un show de neuitat la Arenele Romane!

Mai multe despre News

1 Iunie. Arenele Romane. Un setup de poveste, în care 5000 de oameni au cântat la unison într-unul dintre cele mai frumoase show-uri Smiley & The Band, un spectacol minuțios pus la punct, în care muzica 100% live a fost completată de efecte speciale, dans, costume și o scenografie impresionantă.

Seara a fost deschisă de Feli, artista HaHaHa Production care a reușit cu vocea sa extraordinară să vrăjească audiența. În Arenele Romane s-au auzit cele mai frumoase și mai cunoscute piese ale lui Feli– „Cine te crezi”, „Creioane colorate”, „Gelozia”, „Va urma”, dar și coverul „Constantine, Constantine”, precum și piese noi ale artistei.

Smiley a urcat pe scenă în jurul orei 21.00 și a cântat timp de aproape 2.30 h neîntrerupt. Artistul și-a dorit să aducă la Arenele Romane un show cu un concept special, care a plecat de la ideea ultimul său single, „Insomnii”, și să transmită emoția frumoasă a muzicii fiecărui om venit să îl asculte.

Show-ul a început cu piesa „Dincolo de cuvinte” și a crescut treptat în emoție și energie, pe măsură ce artistul a dezvăluit setlist-ul serii și surprizele pe care le-a pregătit. Fanii au putut să asculte hit-urile luiSmiley de pe cele trei albume lansate deja, dar și piese mai noi, precum „Nemuritori”, „Oarecare” sau „Insomnii”. Alături de Smiley, pe scenă de la Arenele Romane, au urcat pe rând Cabron, DOC, Alex Velea și Dorian, toți fiind susținuți de un super band de instrumentiști.

Data de 1 Iunie nu a fost aleasă în mod aleatoriu. Prin acest eveniment, Smiley și-a propus să deschidă oficial sezonul de vară, printr-un concert în aer liber, alături de prieteni. În plus, a imaginat un spectacol în care toată lumea s-a regăsit, un spectacol pentru toți copiii, indiferent de vârsta din buletin sau certificat de naștere.

„Acest concert a fost un efort de echipă. S-a muncit mult, dar credem că a meritat din plin.

Am încercat, prin tot ceea ce am făcut pe scenă, să le transmitem oamenilor că este bine să rămână un pic copii toată viața, pentru că, astfel, totul pare mai frumos, mai viu, mai colorat și orice vis pe care îl au e mai ușor de îndeplinit”, a declarat artistul după evenimentul de la Arenele Romane.

Așa s-a scris povestea celui de-al doilea concert sold-out, Smiley & The Band, de la Arenele Romane din 1 iunie, un eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts! Urmează să ne vedem și anul viitor, tot pe 1 Iunie, tot la Arenele Romane.