Silviu Pașca și Cabron îmbracă mantia de „Supererou”

Mai multe despre Silviu Pasca

Miercuri, 13 mai, este o zi cu noroc pentru Silviu Pașca și Cabron. Artiștii lansează astăzi „Supererou”, un single care ne inspiră să credem că „putem reuși în orice”. Condiția este să avem încredere în noi.

Silviu Pasca - Supererou

„<<Supererou>> e o piesă compusă și produsă alături de Marius Pop, Vlad Popescu și Cabron. E un cântec cu un mesaj motivațional, care să îți redea încrederea în momentele în care nu te simți suficient de puternic.

Fiecare dintre noi e propriul său erou, iar orice schimbare reală a cursului vieții, bună sau rea deopotrivă, ar trebui să fie influențată, înainte de toate, de către liberul arbitru. Nu trebuie să aștepți pe cineva să te salveze.Trebuie să cauți <<Eu-ul>> capabil să o facă. E înăuntrul tău….”, spune Silviu Pașca.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Noul single Silviu Pașca (feat. Cabron & Marius Pop) – „Supererou” este cea de-a treisprezecea piesă lansată în cadrul maratonului muzical început la 1 mai. Mai rămân 18 de piese noi pe care le veți putea urmări pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction]. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.