Smiley a cantat in fata a peste 30.000 de romani in primul sau Turneu National, #Confesiune

Mai multe despre News

Smiley a cantat in fata a peste 30.000 de romani si a fost primit cu aplauze la scena deschisa in 10 orase din tara, in primul sau Turneul National #Confesiune.

Nu stiu cu ce as putea sa incep. Sunt recunoscator pentru aceasta experienta, pentru bucuria impartasita cu zecile de mii de oameni si pentru sansa de a ajunge in fata lor. Este coplesitor de fiecare data sa vezi cum absolut toti stiu versurile pieselor tale. La fel de coplesitor este sa vina sa-ti multumeasca pentru ca au ascultat o piesa de-a ta si au luat decizii de viata”, adauga Smiley.

Aproape 30000 de spectatori in 10 orase, 100 de oameni in echipa lui Smiley, 20 de ore de muzica live pe scena, peste  2000 de produse Ha!Store care au ajuns la fanii artistului si 10000 de autografe. Asa se rezuma in cifre primul Turneu National #Confesiune.

„Au fost trei saptamani nebune, care au zburat fara sa ne dam seama…trei saptamani magice pentru care va multumesc voua, celor care ati venit, ati cantat si v-ati bucurat alaturi de noi, dar si echipei minunate din spatele #TurneuluiConfesiune. Suntem cu totii obositi, dar fericiti pentru momentele pe care am avut sansa sa le traim”, a adaugat Smiley.

Turneul a debutat pe 29 octombrie la Galati si a continuat la Iasi, Bacau, Brasov, Cluj, Pitesti, Craiova, Targu Jiu, Timisoara si s-a incheiat pe 18 noiembrie la Constanta. La Pitesti, orasul natal, Smiley a cantat pentru prima data in fata bunicii, prezenta impreuna cu parintii artistului. Smiley a fost cel care a inaugurat si Sala Sporturilor din Targu Jiu, recent deschisa comunitatii locale, iar la Cluj s-a aflat pentru prima oara in Sala Polivalenta, cel mai mare spatiu de concerte din tara.

Fiecare oras a avut cate un castigator in urma unui concurs de karaoke pe piesele lui Smiley de pe albumul “Confesiune”. Fanii au urcat pe scena si au cantat cu artistul piesa aleasa: “Am fost surprins de dezinvoltura lor si de setea de a impartasi cu publicul bucuria de a canta impreuna. Au fost voci bune si un moment important in concert”, povesteste Smiley.

Seredinschi, artistul nou intrat in portofoliul HaHaHa Production, a dat tonul cu “Piesa mea de dor” in deschiderea concertelor #Confesiune. Dorian, si el artist HaHaHa Production, a cantat cu Smiley, cea mai noua piesa “Aprinde scanteia”, o declaratie despre libertatea de a fi.

Organizatorii Turneului National Confesiune au fost HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului a fost Kaufland.

Kaufland România a sustinut concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.