Smiley a inceput Turneul National #Confesiune

Mai multe despre News

Smiley a inceput Turneul National #Confesiune,

Aproape 2000 de oameni din Galati au cantat cu Smiley la primul concert din turneu

Smiley a început în forţă primul turneu national, la Sala Sporturilor din Galaţi. Concertul s-a ţinut cu casa închisă, aproape 2000 de oameni au cantat, au dansat, au aplaudat la primul concert sustinut la Galati.

A fost un inceput extraordinar! Publicul a fost minunat! Am reusit sa relocam set-up-ul  de la Arenele Romane si sa incepem in forta Turneul la Galati in fata atator oameni. Cred ca legatura cea mai frumoasa dintre un artist si publicul sau este cea din spectacolele live. Multumim, Galati!”, declara Smiley.

Cei aproape 2000 de oameni, de toate  varstele, s-au bucurat de peste doua ore de dans si emotie, alaturi de Smiley si invitatii sai.

Seredinschi, unul dintre cei mai noi artisti HaHaHa Production, a fost cel care a deschis Confesiunea lui Smiley. “Piesa mea de dor” si “Ochii ei” au fost cantate la unison cu publicul prezent la Sala Sporturilor din Galati. Dorian, si el artist HaHaHa Production, a cantat impreuna cu Smiley, cea mai recenta piesa lansata anul acesta, Aprinde scanteia.

Pe scena de la Galati a urcat si una dintre cele mai talentate fane ale lui Smiley. Aceasta a avut sansa de a canta impreuna cu artistul piesa “De unde vii la ora asta?”. Castigatoarea a fost aleasa in urma unui concurs de karaoke pe piesele lui Smiley de pe albumul “Confesiune”. La finalul concertului, aceasta a fost recompensata cu un gift box “Confesiune” de la www.hastore.ro, fan store-ul oficial HaHaHa Production.

Biletele pentru concertele Smiley din Turneul #Confesiune sunt epuizate in cele mai multe ditre orase, ultimele bilete mai pot fi achizitionate online pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/.

Turneul National va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu in Sala Sporturilor,15 Noiembrie 2018 la Timișoara, in Sala Sporturilor “Olimpia” si se incheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii Turneului National #Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.