Smiley, îndrăgostit deși n-am vrut!

Mai multe despre Smiley

Smiley se pregătește pentru albumul cu numărul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunță a fi cel mai complex material al artistului, se numește „Îndrăgostit (deși n-am vrut)”, iar de astăzi poate fi ascultat pe YouTube și pe smiley.ro.

„Se spune că atunci când te îndrăgostești, îți pierzi capul. Că e de vină chimia sau destinul, mai puțin contează. Important e să trăim acel moment și să ne dăm voie, fără niciun fel de teamă sau reținere, să simțim. Îndrăgostește-te și pierde-ți capul!”, spune Smiley.

„Îndrăgostit(deși n-am vrut)” este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production. Piesa vine și cu un material video, după scenariul si regia lui Ionuț Trandafir. Videoclipul are o poveste aparent neobișnuită, un amestec inspirat de nebunie, curaj și emoție, care ne transpune cu totul în starea frumoasă a piesei.

După trei albume solo („În lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 şi „Acasă” – 2013) în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a adus ritm, culoare și originalitate în muzica românească, Smiley urmează să lanseze, la începutul anului viitor, cel de-al patrulea album din carieră.

Interpret, producător, compozitor şi om de televiziune, Smiley este unul dintre cei mai complecși artiști români ai momentului. Cu fiecare single lansat ne surprinde prin sound-uri și ipostaze noi. Are propria casă de producție – HaHaHa Production, unde scrie zilnic povești muzicale de succes. Realizările sale i-au adus numeroase premii, iar anul acesta a devenit singurul artist român care a primit cea de-a șaptea nominalizare pentru Best Romanian Act în cadrul MTV EMA.

„Îndrăgostit(deși n-am vrut)” este o coproducție HaHaHa Production – Cat Music.