Joc: Ajuta-l pe Domnu’ Smiley să ajungă la concertul din 1 iunie!

Mai multe despre News

Pentru a putea ajunge la concertul aniversar #Smiley10 de la Arenele Romane,

Smiley are un joc online in care oamenii il pot ajuta sa ajunga repede si bine la concertul din 1 iunie

Smiley este de astazi personaj principal in jocul online Domnu’ Smiley, sari un pic care se poate juca online pe smiley10.ro sau pe smiley.ro/joc. Miza este distractia, insa si premii din partea artistului.  In anul aniversar al carierei sale solo, in cadrul proiectului #Smiley10, Smiley si HaHaHa Production invita toti pasionatii mai mici sau mai mari de jocuri online la o experienta amuzanta si premiata, “Domnu’ Smiley, sari un pic!”.

smiley-joc

Miza primului nivel al jocului este importanta atat pentru personajul Smiley care trebuie sa ajunga cat mai repede la concertul lui aniversar unde il asteapta mii de oameni, sa sarbatoreasca prin muzica 10 ani de cariera solo, cat si pentru jucator care daca are cele mai mari punctaje poate primi ca premiu doua backstagepass la concert, una dintre invitatiile duble la concertul din 1 iunie sau pachete de produse din colectia oficiala Smiley a magazinului online Ha Store. Personajul Domnu’ Smiley isi incepe drumul spre concert din padure, trece prin campie, ajunge in Bucuresti, strabate bulevarde si ajunge in zona de concert unde il asteapta publicul, covorul rosu si scena.

Pe drum insa are de trecut cu ajutorul jucatorului mai multe obstacole: sa sara peste gropi, sa ocoleasca florile de plastic care-l imbatranesc, sa evite fetele care-i ies in cale si de care se poate indragosti incetinindu-i pasii, sa evite paparazzi. Pe acelasi drum insa sunt si puncte de recompesa pe care Domnu’ Smiley trebuie sa le atinga: intalniri cu “oamenii lui Smiley”, o cutie a Pandorei, un buletin pierdut si regasit, un cal verde si alte elemente cu care creatorii mai pot upgrada jocul in urmatoarele zile de la lansare.

smiley-joc

Jucatorii care vor fi clasati pe primele locuri la punctajul obtinut la joc de la lansarea lui si pana la data de 28 mai vor putea primi premii constand in acces in backstage, bilete la concertul din 1 iunie, autografe de la Smiley sau produse Ha Store. Detaliile despre joc, regulamentul concursului si termenii si conditiile se pot gasi pe smiley.ro/joc.

In dezvoltarea si realizarea jocului au fost implicate echipele celor de la vagabondLABS, T-Me Studios si HaHaHa Production impreuna cu Nicola Gabriel Robert, Cristina Maul si Cosmin Mirza.

Concertul din 1 iunie, de la Arenele Romane, petrecerea pe care Smiley o da de ziua lui de nastere ca artist solo, are deja locurile cele mai importante ocupate. Categoria A de bilete este epuizata, iar locuri disponible la concertul Smiley10 se mai gasesc doar la Categoria C si cateva la Categoria B. Detalii si cele cateva bilete ramase se pot gasi pe http://bilete.smiley.ro/. Concertele din 1 iunie, din anii trecuti, au fost sold-out inainte de desfasurare.