Smiley lanseaza „Sa-mi fie vara” – un imn al vietii fara griji

Mai multe despre Smiley

In cadrul proiectului #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale pe parcursul unui an intreg, Smiley lanseaza „Sa-mi fie vara” – un imn al vietii fara griji

10 iunie, in anul 10 din cariera sa solo, Smiley lanseaza cea de-a patra piesa noua cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care si-a propus sa le faca in cadrul proiectului aniversar #Smiley10. “Sa-mi fie vara”, noul single al artistului, produs de HaHaHa Production, este un imn al vietii, al bucuriei de a trai asa cum oricine isi doreste.

 

“Eu cred in libertatea absoluta, visez la oameni liberi si fericiti. Cam asta am vrut sa spun in piesa, ca depinde de noi cum ne facem viata si ce alegem de fiecare data sa vedem din ea. Eu am ales cea mai buna varianta, sa cant viata in cele mai frumoase note”, explica artistul.

In videoclipul piesei, Smiley face un tur in imagini al celei mai frumoase zile petrecuta cu prietenii si echipa de la HaHaHa Production.“ Asa mi-ar placea sa arate fiecare zi din viata mea si a voastra, sa traim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim langa noi. A fost o zi cu veselie maxima, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, in care nici macar nu am simtit ca suntem la filmarea unui videoclip. ”

Sore, Cabron, Doc, Sebastian Seredinschi, Silviu Pasca sunt doar cativa dintre protagonistii videoclipului filmat de Iulian Moga in Paradisul Verde din Corbeanca.

Alaturi de concertul aniversar sustinut acum o saptamana la Arenele Romane, proiectul #Smiley10 este o confesiune muzicala multimedia, derulata pe tot parcursul anului si cuprinde lansari de melodii si videoclipuri, un nou album, dar si o linie dedicata de articole de merchandising disponibila in ha!store (https://hastore.ro/shop/fanstore/smiley/).

Totodata, Smiley este si primul artist roman care are o colectie de gif-uri pe versurile lui intr-o aplicatie de mobil (smiley.stickchat.io) si este personaj principal in jocul online “Domnu’ Smiley, sari un pic”, care se poate juca online pe smiley10.ro sau pe smiley.ro/joc.