Smiley se intoarce: "Acasa"

Mai multe despre Smiley

Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album:

Realizat de HaHaHa Video Production, videoclipul il plaseaza pe Smiley in mijlocul lui nicaieri, tragand hotarat un carucior catre o destinatie numai de el stiuta. Artistul se opreste intr-o padure, in fata unei constructii neobisnuite, care in scurt timp capata forma unei case.

Intr-un moment de cumpana, insa, isi face aparitia un magician, precum cei din povesti. Pe masura ce casa din padure capata contur, isi mai fac aparitia si alte personaje determinate si entuziaste. Prietenia de care dau dovada cei implicati in ridicarea casutei ofera promisiunea unui final de basm.

“Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii”, declara Smiley.

1457468_10152002641462332_2005638000_n

Lansarea videoclipului, o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, are loc pe www.smileyonline.ro, platforma pe care albumul Acasa este disponibil pentru precomanda. Aceeasi platforma online ofera utilizatorilor si posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesa, de a urmari non-stop prin live streaming ce se intampla in studiourile HaHaHa Production, dar si un mini-serial care povesteste cum a fost creat albumul Acasa.

“Intregul album <<Acasa>> este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor”, a adaugat Smiley.

Noul album al lui Smiley beneficiaza de o lansare in etape. Astfel, in paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru Acasa, Smiley anunta si lansarea oficiala a albumului Acasa, care va avea loc pe 21 noiembrie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Smiley pe Facebook

Smiley pe Twitter

Website