Smiley si Feli “se bat” pe locul 1 in Trending pe YouTube

Mai multe despre Feli

Cu piesele marca HaHaHa Production, “Ce ma fac cu tine de azi?” si “ACASA”,

Smiley si Feli “se bat” pe locul 1 in Trending pe YouTube

Smiley si Feli inregistreaza record dupa record in ultimele zile si “se bat” pe locul 1 in trending pe YouTube cu piesele “Ce ma fac cu tine de azi?” si “ACASA”.

“Wow! Sunt extrem de fericit cand vad cum din ora in ora piesa “Ce ma fac cu tine de azi?” primeste din ce in ce mai multe aprecieri, ca este deja fredonata! Feli, ma apropii cu pasi repezi de tine si poate cadem la pace sa impartim locul 1 frateste”, spune mai in gluma mai in serios, Smiley referindu-se la piesa “Ce ma fac cu tine de azi?”, care in 24 de ore a depasit 1 million de vizualizari.

Iar Feli ii raspunde prompt: “Smiley, unde te grabesti sa treci pe primul loc in trending? Ia mai lasa-i si pe „Altele”, adica pe mine :)”.

Si ca sa isi pastreze pozitia, Feli povesteste mai multe despre ACASA, piesa care in acest moment are 1.394.000 de vizualizari: “Sa o cunoasteti mai bine. Era la doua zile dupa ziua mea. Am decis sa ies cu prietenii la “birtutul” de pe strada. Unde am vazut doi batranei stand confortabil la cafea, sot si sotie, se simtea de la km distanta prietenia care ii leaga. Mi s-a parut foarte emotionant si asta m-a inspirat sa scriu ACASA”.

La randul lui, Smiley a sarbatorit lansarea piesei “Ce ma fac cu tine de azi?” intr-un mod inedit: “Fiind duminica, am facut clatite ajutat de sfaturile celor care m-au urmarit pe Facebook si care m-au vazut mai neindemanatic. Trebuia sa fie cu noi si Guess Who, dar pentru ca ieri s-a intors de la Roma ne-am gandit cum rezolvam: ii trimitem niste aluat sa si le prepare el cum ii place 🙂 A fost foarte amuzant, pana la urma ne-au si iesit, timp in care piesa strangea din ce in ce mai multe vizualizari, asa ca iata-ne acum la  peste 1 milion in 24 de ore”, spune Smiley.

In plus, artistul marturiseste ca mai are un motiv de fericire: “Sunt foarte mandru ca pe primele locuri de pe YouTube se afla in acest moment piesele HaHaHa Production”, adauga Smiley.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 45 de milioane pana in prezent.  “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea” au completat lista de piese lansate in primele sase luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile.