Smiley -„Vals”, pe locul 1 in topul difuzarilor la radiourile din Romania

Mai multe despre News

Smiley -„Vals”, pe locul 1 in topul difuzarilor la radiourile din Romania

Valsul lui Smiley se afla pe locul 1 in topul difuzarilor la radiourile din Romania, de trei saptamani consecutiv. Desi este o piesa diferita de trendurile din muzica actuala, aceasta se afla in top 10 de sase saptamani, cu peste 3000 de difuzari de la inceputul anului.

Sunt surprins si recunoscator pentru atata apreciere! <<Vals>> este o piesa diferita de ce se difuzeaza acum pe radio; cu toate astea, reactiile oamenilor au fost extraordinare. Mi-am dorit ca prin aceasta piesa sa repun in valoare un gen caruia nu ii se acorda atentia pe care o merita si ma bucur mult ca am reusit”, povesteste incantat Smiley.

Si acum, la 4 luni de la lansarea piesei, artistul primeste zeci de mesaje de la cupluri de indragostiti, in care este felicitat si anuntat ca melodia lui a devenit „noul vals” al mirilor.

Artistul a lansat si un duet cu Feli, pe aceeasi piesa. Valsul cantat cu Feli este difuzat in acelasi timp cu varianta originala cantata de Smiley.

Si videoclipul piesei a fost apreciat de fanii lui Smiley, „Vals” avand -peste 26 de milioane de vizualizari in patru luni de la lansare.

Piesa „Vals” va putea fi ascultata si in concertul pe care Smiley il pregateste, pe 2 iunie, la Arenele Romane. Cu o organizare impresionanata si peste 10 artisti invitati, Smiley isi propune sa faca publicului cea mai frumoasa „Confesiune”. Biletele sunt disponibile online pe bilete.smiley.ro, iabliet.ro, eventim.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.