Soré ne capteaza atentia cu un nou single: “Bad boy is back”

Mai multe despre Music

Dupa ce ne-a cucerit cu Different si Beautiful life – alaturi de Mihai Ristea, Soré ne capteaza din nou atentia cu un single indraznet si electrizant, impreuna cu Dorian: Bad boy is back.

Sunt convinsa ca multe fete se vor regasi in aceasta melodie, avand in vedere ca mereu exista cineva special care ne-a ramas in minte. De asemenea, baietii vor zambi cu gandul la acea fata pe care o vaneaza cu colţul ochiului. Vara se nasc flirturile memorabile, aşa ca… <<Bad boy is back>>  this summer, spune Soré.

sore-feat-dorian-bad-boy-is-back-web

Piesa vorbeste despre o poveste de dragoste neterminata, iar muzica si textul sunt realizate de Soré si de echipa HaHaHa Production, din care face parte si Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateşte alte proiecte muzicale inedite.

<<Bad boy is back>> are toate sansele sa aiba succes internaţional. M-am bucurat să lucrez alături de Soré, suntem prieteni buni şi ne înţelegem excelent şi din punct de vedere artistic”, adaugă Dorian.

Puteţi asculta piesa Soré feat. Dorian – Bad Boy is Back, o producţie HaHaHa Production, lansata impreuna cu MediaPro Music aici: