Sore ne îndeamnă să ne ascultăm “Inima”, în cel mai nou single

Mai multe despre Sore

Vara aceasta, Sore ne propune o piesa tonica și pozitiva, prin care ne îndeamnă sa ne ascultam inima în tot ceea ce facem și, mai ales, în deciziile pe care le luam în dragoste.

Mesajul piesei “Inima” este ca iți poți găsi fericirea doar dacă trăiești în ritmul inimii tale, dacă iți trăiești viata pe deplin, fără prejudecați și fără a o transforma într-un lung sir de compromisuri.

 

“Piesa Inima este una pozitiva, iar mesajul este să-ți asculți inima în orice faci, mai ales în dragoste, dacă vrei sa fii fericit. Iubirea poate fi capricioasa, iar deciziile pe care le luam pot fi de neînțeles, uneori. De aceea, este important sa ne oprim o clipa și sa ne ascultam vocea inimii.“ Sore

Pentru videoclip, artista a colaborat cu regizorul Alex Fotea, cel care și-a pus semnătura regizorala și în cazul clipului piesei „Dor să-ți fie dor”.

Clipul urmărește o poveste de dragoste „nebuna”, alternând întâmplările satirice cu secvente de flashback și scene pline de adrenalina.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul mai multor zile, în care artista a trăit fiecare clipa la maxim: a mers pe autostrada la volanul unei mașini sport, a sărit pentru prima oara cu parașuta și a facut wakeboarding.

Versurile piesei, lansata alături de Media Pro Music, sunt semnate de Sore, împreună cu Elena Morosanu (Helen), iar producția s-a realizat în studiourile HaHaHa Production.