Ziua a 4-a #maimusic: Silviu Pașca – „Think about us”

Mai multe despre Silviu Pasca

„<<Think about us>> reprezintă o călătorie cu o încărcătură nostalgică – starea pe care o avem cu toții în momentul în care prezentul și conjuncturile nu ne mai permit să ne creăm alte amintiri și ne raportăm doar la ceea ce a fost.

Aș vrea să mulțumesc celor implicați în producția și compoziția acestei piesei, respectiv: Costin Bodea, Dorian Micu, colegilor mei de band, Lucian Naste și Alex Corlan, și întregii echipe HaHaHa Production pentru susținere, răbdare și pentru maratonul muzical #maimusic.”, a declarat Silviu Pașca.

După „Crazy MTFKR”, single-ul exploziv lansat la finalul anului trecut, artistul revine cu o nouă piesă –„Think about us”, produsă tot în studiourile HaHaHa Production, care ne permite să descoperim o latură mult mai sensibilă a lui Silviu Pașca.

Silviu-Pasca

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lansăm o piesă nouă pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], 31 de piese in 31 de zile, 16 artiști, două cd-uri, #maimusic:

1 mai: Cabron – „Adu-mi o bere” – https://youtu.be/DbSxTXk-ipk

2 mai: Jazzy Jo – „Maea” – https://youtu.be/KZQTUzSfllM

3 mai: Diana – „I love you, by the way” – https://youtu.be/DRtx4vQrnCE

Silviu Pașca este un artist cunoscut pe piața muzicală românească pentru vocea sa puternică, optimismul debordant și lejeritatea cu care abordează diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop sau pop-rock).

Notorietatea a câștigat-o în cel de-al doilea sezon de la ”Vocea României”, în echipa Smiley. Și-a urmat antrenorul la HaHaHa Production, iar în 2013 a lansat, în colaborare cu Feli, piesa „Prima piatră”, urmată în 2014 de single-ul „Crazy MTFKR”.