Andrei Mihai


Biografie

Munca de producător o văd ca pe o evadare de la rutină și de la orice “șablon” cotidian. Este o muncă ce îmi oferă noi și noi posibilități de a mă exprima și visa, încă de când lucram primele piese cu Dorian în garsonieră, pe laptop!

Fiecare zi aduce ceva nou de făcut, un alt challenge, diferit de cel de ieri…asta mă menține în priza si mă motivază să încerc lucruri noi în materie de producție.

Cum o poză face “cât o mie de cuvinte”, muzica face cât o mie de trăiri. Mă bucur să le pot împărtăși cu acestă echipă minunată și cu tot restul lumii!

Mihai Andrei sau ERDI, cum îl cunosc apropiații, a început producția muzicală ca un hobby, care în timp a căpătat proporții din ce în ce mai serioase. Lucrează cu pasiune de peste 10 ani, iar în echipa HaHaHa Production a intrat acum aproape doi ani împreună cu prietenul și colegul său de producție, Dorian.

A simțit încă din primul moment că aici este locul său și este motivat de faptul că are posibilitatea să producă pentru cei mai mari artiști din România.